Noční můra

Noční můra

Anotace: Ne, tohle není o domácích úkolech...

Jen krok od svobody,
ale moje brána byla zavřena,
má kolena odřena,
cítím se zrazená...

Snažím se vstát,
však naděje umírá poslední,
jsem v bezpečí hned jak se rozední,
stačí přežít krutou noc...

Vystrašeně se plazím,
ale jsem zoufale pomalá,
obloha náhle je zčernalá,
co dala bych za jednu svíčku...

Stíny tančí valčík,
na kapelu vlků,
hledající Měsíc,
nevšímaje,
jich se děsíc,
já toužím jinde být...

... a až příště vejdu do světa snů,
snaž se mě prosím krýt...
Autor terezkys, 07.05.2011
Přečteno 241x
Tipy 4
Poslední tipující: Tamara, Bambulka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...
stíny tančí valčík
na kapelu vlků ...

zajímavá představa ...
ale jinak - pryč s nočními můrami, raděj denní motýly si pust do pokoje ;-)

07.05.2011 23:39:00 | Bambulka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí