Nikdy víc!

Nikdy víc!

Anotace: krásné to bylo...

Vždy jsem věřila,
že nikdy nebudeme spolu.
Nikomu jsem nesvěřila,
že chtěla bych to zažít znovu.
Opět líbat tebe,
udělat tak šťasnou sebe.
Když naše rty se setkaly poprvé,
znala jsem Tě krátce teprve.
Když podruhé se tak stalo,
nevěděla jsem, že se mi to jen zdálo.
Potřetí to však nebyl sen,
trvalo to krátce jen.
V tu chvíli jsem šťastná byla,
a na nic víc nemyslela.
Věřím, že to bylo naším osudem,
přesto víme, že spolu víc už nebudem.
Autor Barborka, 07.05.2011
Přečteno 247x
Tipy 1
Poslední tipující: Alien.v.v.s.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí