Zlý sen

Zlý sen

Anotace: je to jen taková myšlenka

Mívám zlé sny,
odrazy reality.
Vše se v nich odráží
a já vím, že oni se odváží.

Odváží se opustit svět snů,
odváží se dostat se do našich dnů.
Už přichází ten čas
a jediné, co zastaví je,
je spojení všech ras.

Jen bez diskriminace lze žít,
ale k tomu se musí někdo odvážit.
Však odvaha naše není taková
a zlý sen navždy přetrvá.
Autor Taloued, 08.05.2011
Přečteno 317x
Tipy 3
Poslední tipující: ilona, Elisha
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí