Štěstí

Štěstí

Anotace: ...

Sbírka: Ticho

Jak pomíjivé
je štěstí
když si představíš
co všechno
jsi mohl mít
a teď už nejde
vrátit čas
a věci jednoduše
změnit
kdyby to ještě šlo
možná jinak
bys vše udělal
a doufal
že se to
tak moc nepokazí

Místo toho
skoro nazí
lítame jak blázni
v dešti
a modlíme se
ať všechny kapky
našich slz
co na zem dopadnou
nám přinesou
štěstí
Autor TedelyBear, 08.05.2011
Přečteno 250x
Tipy 10
Poslední tipující: labuť, hatlapatla, Jiná, Květka Š., Tamara, CULIKATÁ, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí