Něžný deviant

Něžný deviant

Anotace: otázky, na které nechci znát odpověď

Sbírka: Znovuzrození

Ukojit touhu na daný okamžik?
Pocítit slast pro tuto chvíli?
Něžný deviant - bláhový pragmatik?
Ztracené naděje - sny co shnily?

Poddat se citům, naivním představám?
Měnit se či stagnovat?
Doufám či sama sobě veřit přestávám?
Chcípnout či se jen šíleně radovat?
Autor Satha, 08.05.2011
Přečteno 304x
Tipy 8
Poslední tipující: ostuda lidstva, Květka Š., Tamara, Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí