Můj svět

Můj svět

Anotace: Úlet z modráskova.

Sbírka: Úlety

Můj svět,

žije v mích neuronech.

Vše je jen iluze mezi prsy jedné blůzky.

Louka je fialová

a krávy dojí jen pravý - nefalšovaný koňak.

Svět se dělí na něčí půlky.

Buď lezeš do nich

a nebo do nich kopeš.

Ale vlastně je ti to úplně fuk,

že svět těch polovin má víc než dvě.

Matematicky vzato 1+1 jsou dvě na druhou,
psst nikomu to neříkej.
Autor Lady L, 08.05.2011
Přečteno 417x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí