Jen tak, mezi řečí

Jen tak, mezi řečí

Anotace: Možná méně poetická, možná se vám bude míň líbit. To nikomu neberu. Ale napsalo se to v podstatě samo, tak proč to sem nedat...

Bordel v hlavě, bordel v duši,
okolí to stěží tuší.
Všichni říkaj: "Ty se máš,
že jsi zkrátka pohodář.".

A ty jenom tupě zíráš,
na všechno s úsměvem kýváš.
Za ním se však rozprostírá,
velké prázdno, černá díra.

Pohodář bys neřek sobě.
Troska spíš, v téhleté době.
Troska uvnitř, pevný zvenčí,
ten smutek málokdo zmerčí.

Možná je to dobře. Snad.
Úsměv lidem dodávat.
Pozor ale! Co tě se*e,
ať tvé tělo nesežere!

Občas k dobru snad by bylo
říct, co se ti přihodilo.
Nechci nutit. Nechci kázat.
Je to jen takový nápad.
Autor Kyselinka, 02.02.2006
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Přesně tyhle pocity znám...

02.02.2006 22:23:00 | temnezakoutimojiduse

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí