Možná jsem víla

Možná jsem víla

Anotace: Kdo z nás zapadne do dnešního světa, to je myslím těžká odpověd a také na přemýšlení pro vás věta :)

Nebesky modrou si vezmu barvu na šaty
a spodničku zas bělostnou ze sněhu,
já ráda pak vášeň vyměním za něhu.

Střevíčky z duhy a věneček upletený z kopretin,
plášť jemný a lehký z pavučin,
knížka napsaná ze smutků a tajných přání,
mi dává vizitku jako divná paní.

Jsem možná víla,
která má ráda klid a mír,
hopsání zajíců a v noci,
když strašidelně houká výr.

Dívám se v noci na krásu hvězd a měsíce,
nedám svůj život ani sny za drahokamů tisíce,
jsem žena, která má vzhled a šaty než vy jiné,
má síla, taky láska z toho větší plyne.
Autor BARBYE, 09.05.2011
Přečteno 262x
Tipy 14
Poslední tipující: enigman, Mbonita, Skalsky Pavel, Květka Š., Petbab, labuť, CULIKATÁ, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

občas zapadnu...ale pak se dlouho vyhrabávám...

12.05.2011 13:03:00 | enigman

Ať chceme nebo nechceme, stejně do něj patříme...:)

10.05.2011 07:34:00 | Severka

K zamyšlení...

09.05.2011 09:49:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí