Hrdinové

Hrdinové

Anotace: -

Poslední kulka už nám zbyla
Čekají na ni však dvě hlavy
Aby je obě prorazila
Musíme dát je dohromady

Neslavný konec hrdinů
Společně bili se i padli
Platit se musí za vinu
Za to že vraždili a kradli

A tak z nás zlodějů a vrahů
Jediné kulce za to díky
V podzemí v hrobě na pět sáhů
Čas udělal jen mučedníky

Podstata uniká vám lidi
Chudým i bohatým jsme brali
Jen doba dnes to jinak vidí
Když hrdiny z nás udělali.
Autor Bolder, 09.05.2011
Přečteno 231x
Tipy 5
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, la loba, NikitaNikaT., Petbab
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí