Já už nemůžu......pokračování

Já už nemůžu......pokračování

Anotace: Ještě jednou všem moc děkuji i Vám, na Modrým světě.

Dnes do práce,
já neschopenku donesla.
Zpráva, co se mi stalo,
se rychle roznesla.
Já měla strach,
na dílnu jít,
proč to všechno,
už všichni ví.
Mám za úkol,
dát se dokupy,
přibrat pár kylo a
obalit nervy.
Už nechcou zažít o mě ten strach,
mysleli všichni,že umírám.

Věřte mi ,všichni,
já budu v pořádku,
chce to čas a
neohlížet se pozpátku.

Jít vstříc,
novým dnům a
věřit, krásným snům......
....že,snad,možná,doufám - - -bude líp.
Autor EM EM, 09.05.2011
Přečteno 318x
Tipy 6
Poslední tipující: modroočka, vodnař, Giginka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí