transformace

transformace

Anotace: duševní i hmotné

chaos,nepořádek...zdá se že jsou to jen slova
slova,slova,slova..všude kolem nás
a znova, a znova, a znova...přeber si to sám
jakej význam těm zvukum dáš

bolest,utrpení....teprve život význam jim dá
a při dnešní transformaci z duševního na hmotné
radost se mění ve falešné nadšení, které podle všech je nutné
vždyť i bezdomovec svoje nebe má

peníze,sex...tady slova nabývaj na významu
jsou to konkrétní věci, ale ne pro každýho k mání
všichni dávaj si pozor, jinak neni klidný sraní
nikdo nechce být bez toho ve svym životnim románu

život,smrt...to jediný tě může vysvobodit
ze začarovanýho kruhu, v kterym se pořád ocitáš
a sám sobě kladivem vůle vnucuješ, vždyť přece unikáš
co láska? co přátelství? co všechny dobrý věci v životě?
přicházejí a odcházejí, jen aby tě mohli rozhodit
a nohy tvoje podlomit

je to tak
píšu pravdu a je mi to trapný
ale netvrdim, že ty dobrý věci jsou špatný
protože co by byl život bez těžkých časů
jen snůška keců a prázdná obálka času

tak vykroč ven...koukni se na nebe...pociťuj ten ocelový váněk co tě unáší...
najdi si svuj důvod a už si ho nikdy nenech vzít
Autor ego_nothing, 09.05.2011
Přečteno 237x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí