Espery

Espery

Anotace: skromná rada všem začátečníkům

Pud sebazáchovy Ti velí opačne.
Lebo nevieš a on to pozná.
On v najlepšom veku a skúsený...
...a ty malé nič v novom obleku.
Miesto poriadneho stisku
vrieskaš ako hysterická hlupaňa.
Zmätok pohybu a mysle Ťa zhodí
pod úroveň žiadúcej výšiny.
V starom tele sa chrupavky narovnajů -
- hrozný zvuk.
Škípajůci piesok Ti niekto opráši
a vďačná si, že sa hýbeš.
A tu nastal ten okamžik:
MUSÍŠ TAM VYLIEZŤ ZAS!
A vyhrala si.
Na chvíľu. Kým si ten koň zas niečo nevymyslí -
- aby sa cítil ako víťaz.
Autor aniger, 09.05.2011
Přečteno 249x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Závěr je dokonalý a zamyšlenkový, řekla bych, že dosti ze života, prostě vystřižený. ST!*** za obsah.

10.05.2011 07:28:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí