Nepatrná změna v těle

Nepatrná změna v těle

Anotace: Momentálně trpím zdravotními problémy. Jedním z nich je porucha funkce štítné žlázy. Tahleta potvůrka způsobuje šílenosti jako depresi, únavu, tloustnutí... Bohužel vyšetření štítné žlázy není součástí běžného pravidelného vyšetření...

Sbírka: TY

Život se může změnit znenadání
jen nepatrnou změnou v těle
A pak je snadné dívat se do zrcadla
a vidět nepřítele
Těžko vysvětlím, jak se vlastně cítím
Těžko vysvětlím, jak mi je
Jako by mi byl vymazán optimismum,
veškerá síla i naděje
Je snadné podlehnout, propadat se
hlouběji a hlouběji ve vlastním bytí
Horší je uvědomit si v tu chvíli,
že nic není tak, jak cítím
Je to zmatečné a zcestné
Mé bloudění věčné
Hledání na křižovatkách cest
A když tě proklínám, víš, že jsi tady,
abys mě mohl po těch cestách vést
Možná mi tě vážně seslal osud
Možná samo nebe
Ač nic není tak, jak bylo dříve
Nezměnil ses jen ty
Vím, že jsou chvíle,
kdy sama se sebou nevydržím ani já
A ty jsi stále tady
Mnohdy naštvaný, agresivní
Mnohdy zuříš a vyhrožuješ,
ale má to směr
A všemi těmi slovy, co mi říkáš,
zaceluješ těch pár děr,
co osud udělal v mém srdci
Vím, že jsi zoufalý
Vím, že chceš pomoci
Ale poslouchej
Dívám se do zrcadla
Sama sobě nepřítel
Jak myslíš, že teď asi vidím tebe?
Nemůžu s tím bojovat
Nejde nad tím jen mávnout rukou
Bude mě to užírat,
srážet a zraňovat
Budu křičet a brečet
Hroutit se a řvát
Budu to dělat tisíckrát
Pro jednu malou změnu v mém těle
A je jen na tobě, jestli i tak
budeš mě milovat
stále stejně
vřele,
zoufale,
s optimismem tobě vlastním
Protože pokud ano,
jednou musíme být šťastní
Jednou se ten problém vytratí
Stále tomu věřím
Možná teď nic není, jak cítím,
ale tomuhle věřím
Autor unstoppable, 10.05.2011
Přečteno 287x
Tipy 1
Poslední tipující: EM EM
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí