Toulání minulostí

Toulání minulostí

Anotace: sedět tak zase jednou u ohně a zpívat...

Všechno se mi to pomalu vrací
jako na strunách kytary
jen otřít prach
a smotat prasklé déčko
do spirály
života

Vidím zas verše v úsměvech lidí
kteří dávno odešli
kdysi jsme takhle žili
zpívali u ohně do rána
a kouřili trávu

Je to tak dávno

Vzít v pátek ruksak na záda
a spát zas jednou
pod hvězdami
to pamatují
už jen sešlapané kanady

Vzpomínám chvíle
co patřej jen těm
co neusínaj
je to tak dávno...

Stačí jen natáhnout strunu
a chytit vlak
toulání světem
a verše beze smyslu
bez úvah
a rýmů...

Všechno se mi to pomalu ztrácí
Autor Kristine Clary-Aldringen, 10.05.2011
Přečteno 265x
Tipy 5
Poslední tipující: knuP, Skalsky Pavel, Květka Š., La Ragazza con Bandiere Ceche
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí