Mé město

Mé město

Anotace: Město místo k žití.

Mé město

Mé srdce tepe v ulících
a najdeš ho v očích semafórů.
Dech stromů v parku to jsem já
a vítr žebrák co se choulí u kostelních vrat.
Čekám až vyjdeš z almužnou milosti lásky
podaruješ
a já teď bohatýr zas budu stavět
cihlu k cihle porozumění.
Jsme spjati jedním dechem
svázáni bodem zvaném Město
Autor Lady L, 10.05.2011
Přečteno 333x
Tipy 8
Poslední tipující: Skalsky Pavel, labuť, NikitaNikaT., Petbab, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hezká. Líbí se

10.05.2011 13:08:00 | Skalsky Pavel

K zamyšlení a to je mocky dobře... kousek vyňato aj z mého prostředí> ST!***

10.05.2011 10:38:00 | NikitaNikaT.

Každý žije v místě svém
domovu šťastném, příjemném:)

10.05.2011 10:00:00 | CULIKATÁ

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí