Štěstíčko

Štěstíčko

Anotace: pohoda dne

Štěstíčko
Muzika přináší odlehčení
zbaví nás starostí každodenních
tanečníci svá léta odloží
lehce se v cifrování ponoří

Radost ukrytá v lidové písni
vyvěrá jak voda co země tísní
vytryskne ze srdcí sobě si blízkých
není kolem škarohlídů žádných

Cimbál housle klarinet basa
v rukou drží muzikantská chasa
když zazní valašské táhlé
odplaví všechny životní trable

Když vtrhnou slovácké veselé
rozzáří i tváře posmutnělé
každý si rád do kola skočí
sloky písní dobrým vínkem smáčí

Jiskérky štěstí v očích zaplanou
u cimbálu zase nashledanou
Autor kojanova, 10.05.2011
Přečteno 283x
Tipy 8
Poslední tipující: vodnař, NikitaNikaT., CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hmmm, pro mě hezky znělá... když připočtu dnešní Sluníčko, modrou oblohu, lásku... milování... prostě mi to všecko dobře ladí. ST!***

10.05.2011 10:40:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí