snaha byla

snaha byla

Anotace: však ted vidím jaká to blbost byla

co to se mnou bylo
byl sem nějakej nemocnej
nic ve mě nezbylo
byl sem jak bezmocnej

nebyl sem v vlastní kůži
předtím bral bych canabis
ted však vzal sem růži
dělal samej kompromis

choval sem se tak jak
vždycky sem to nesnášel
nad hlavou zataženej mrak
sam sobě na sebe sem donášel

takovej malej naivní hlupáček
co zasloužil by si jen pár facek
co jak ryba se chytl na háček
a pak o něj byl přelomen klacek
Autor ostuda lidstva, 10.05.2011
Přečteno 273x
Tipy 3
Poslední tipující: whiolet, la loba
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tak je to s námi....se všemi..

11.05.2011 13:31:00 | whiolet

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí