Nechci

Nechci

Anotace: NEchci, ale musím jít dál.

Stůj!
Nebudu plakat.
Stůj!
Chtěla bych zůstat.

Nechci Tě pustit,
Nechci odejít,
Nechci to spustit,
Nechci se rozejít.

Nikdy nebudu připravena,
Budoucnost je nespatřená,
Tak prosím na chvíli zastav,
A svou milou tvář mi nastav.

Nechci,
Ale vím, že musím,
Nechci,
Co nastane tuším.

Všichni do jednoho, Bychom, měli být vděčni.
A tak zbývá říct adiós,
A někdy příště sbohem, mé drahé dětství.
Autor SaskieSmith, 10.05.2011
Přečteno 263x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí