Sny

Sny

Anotace: jen si za svými sny jít

Sbírka: Všední dny II

Sídlí ve mě touha
stát se někým slavným
cesta je ale sakra dlouhá

sídlí ve mě touha
stát se někým vlivným
cesta je ale sakra dlouhá

kapka za kapkou smívají snahu
a mé sny ztrácejí potřebnou vláhu

Je třeba oči otevřít
pěst sevřít
a za svými sny jít
Autor Jacob P. Verlaine, 11.05.2011
Přečteno 357x
Tipy 2
Poslední tipující: CULIKATÁ, rezina
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí