Únava

Únava

Anotace: Vše se odvíjí od pátečního dne,už aby to bylo všechno za mnou.

Něco málo udělám a
hned oči zavírám.
Mé tělo je unavené,
já ulehám do postele.
Je jedno zda je den,
či noc,
není mi to blbé,
popřeji si dobrou noc.
Odpočinek si dopřávám,
asi po práškách ,ta hrozná únava.
Musím chodit ven,
když sluníčko tak krásně svítí,
věřím,že zpátky dodá, mi síly.

Já omlouvám se,
oči se klíží,
jsem unavená,
jdu spát,
až nabydu síly,
zas budu psát.
Autor EM EM, 11.05.2011
Přečteno 298x
Tipy 5
Poslední tipující: NikitaNikaT., CULIKATÁ, Radek.oslov.Šafárik
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí