Beznadějný boj

Beznadějný boj

Anotace: Boj pravdy je prohraný předem, dokud člověk zůstane člověkem

Beznadějný boj

Již od pradávna
Pravda byla zaprodána
Bohem do rukou lidí
Copak ten starý blázen nevidí
Co se s ní stalo
Že vše za své vzalo
Lež často že má navrch
A nikdo nemá návrh
Jak z člověka lež vymítit
A pravdu mu zase vštípit
Aby dalo se zase věřit člověku
Který od pravěku
Od západu slunce v dálce
Káže o morálce
Která bez pravdy smysl nemá
A čeká, beznadějně němá
Na kouzlo, co vrátí řeč
Na prince co tasí svůj meč
A lež tu lítou saň
Chytne a sevře svou dlaň
A na světě zavládne harmonie
Za zvuku hudby, zpěvu, melodie
Aby děti mohly se jednou ptát
Mami, tati, co je to lhát?
Autor kukopr, 11.05.2011
Přečteno 244x
Tipy 1
Poslední tipující: Gringer
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí