Žena vamp

Žena vamp

Anotace: ...ještě si chceš hrát?

Tajemný úsměv jí na rtech hrál
jako by se mu vysmíval
a odkryl ostré zoubky bílé,
když blížila se rozpustile.

"Ach, ty můj chudáčku,
neplakej milý.
Ještě si užívej,
dokud jsi živý.

Pročpak, můj maličký,
celý se třeseš?
Cožpak mě v objetí
teď už mít nechceš?

Bránit se, miláčku, k ničemu není.
Přec nezkazíš mi představení.
Užij si svou slavnou chvilku,
než pokoušu Tě do zátylku.

Že život ztratíš, to vem ďas
stejně tak rychle plyne čas
a umřít teď či zítra snad?
Proč nad tím dlouze rozjímat?

Pojď ke mě, sic přijdu já
a to bys věru nechtěl snad.
Myslíš si, že smysl má
zkusit se mi nevydat?

Bláhový a pošetilý
jako všichni jsi, můj milý.
Spousta řečí, žádné činy,
jak mám mít pak pocit viny?"
Autor Sýkorka07, 11.05.2011
Přečteno 507x
Tipy 18
Poslední tipující: Bakchus, Joe Vai, Emmelia, Findë, Zasr. romantik, x.someone.x, Maryje..., Azazen, Z kapky deště, Severka, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A já vás,ženy,měl tak rád!!!

24.02.2013 09:56:53 | Bakchus

Mé oblíbené téma. Poslední sloka je vážně hezká. Azazen

17.05.2011 13:10:00 | Azazen

"Samé řeči, žádné činy
jak pak mám mít pocit viny?" Krásné.

12.05.2011 01:39:00 | Z kapky deště

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí