Ředěná litanie

Ředěná litanie

Anotace: jednou se sejdeme na dně láhve od skotské (i když mi to slzy možná nedovolí)

Všechna zoufalost spadla z tvé dlaně na beton
Proplétala se mezi opálenými lýtky
Které skryté za bílým hedvábím sváděly slunce

Vítr zvedal nepotřebné látky
Odhaloval jemná tajemství
Chladil tváře tolik potřebným vzduchem smíchaným s tvou zoufalostí
A mým vytrvalým chtěním něčeho
Co ještě není

V panácích whisky utopit sám sebe
Pohřbít svou minulost pod krásnými barvami
A ve stejných si malovat budoucnost
Protože je tak uklidňující zkoumat stůl zezdola

Sliby dvanáctileté záruky
Sliby věčnosti
Prach skřípající mezi rty spolu s kusy deště
A když se probudíš
Klíží se ti víčka
Vidíš anděly
Šeptáš jméno
Co musíš vyslovit víc nahlas
Jen nebýt toho studu na lících
A černého prostoru v hlavě

Zbavená iluzí o kráse ředěné karamelové barvy
Zbavená snů o temných očích co zpříma hledí
Zbavená slov těžkých na vyslovení
Zbavená tíže stolů ležících mi na hrudníku

Je mi tak líto
Že chci vždycky něco
Co ještě nemůže být
Autor její alter ego, 11.05.2011
Přečteno 289x
Tipy 28
Poslední tipující: její alter ego, Stoneman, WAYWARD, Matsuyama Tatsuko-chan, CORONATION, Ledová víla, PrinceznaHeliovýchbalonků, stmivani.na.lepsi.casy, Severka, la loba, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

"dvanáct let v krvi chci tě mít..." :)

12.05.2011 22:03:00 | Severka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí