láska a její vedlejší účinky

láska a její vedlejší účinky

Anotace: o životě, lásce, ironii, nás

Nezralé víno
Pojídame jej denně
Kyselé a trpké
-stejně jako vzpomínky
Ležím ve voňavém seně
V křeči, smutku
Láska má vedlejší účinky

Vrháme se do společného soužití
Nemáme návod k použití
Poskvrněné početí
pokus a omyl
Co když to nevýjde?
Jsme příliš složití

I když je to ironické
Je to lidské
Náš život
Najde si východisko
Či představy
-příliš idylické
Přečteno 304x
Tipy 5
Poslední tipující: Severka, hloubavá, kasparoza, Bambulka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné obraty, dobře se čte a zahřeje u srdce ...

11.05.2011 22:06:00 | kasparoza

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí