Závist

Závist

Anotace: * * * * * *

Na hradě Tajemství
poklad ukrývám,
před zrakem pichlavým,
oči přivírám.

Slova lživá,
kamenná lavina,
tvé přání jediné,
aby mě přikryla.

Hráz postavená,
nepropustí zlost,
odbarvený chvost,
pod hradem zametá.

Sliny chtíče tečou,
jedovaté šípy vlečou,
slizem cestou smáčenou,
luk napínáš rukou kostěnou.

Marně se namáháš,
zášť ve sladké polevě rozdáváš,
hadí jazyk schováváš,
samotu proklínáš.

Pohled na tě žalostný,
topíš se v marnosti čekání.
Hračka bez cenovky
sem tam na hraní.
Autor Tamara, 12.05.2011
Přečteno 389x
Tipy 29
Poslední tipující: casla, mírně kousavý králík, Juan Francesco de Faro, EM EM, Chancer, Psavec, hašlerka, H.I.L., la loba, modrá..., ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Víc užírá se ten, kdo závidí
ten škodí sobě - Ty se nenech otrávit
oči, co krátkozrace vidí
ta nutkavost, chtít víc, než může chtít...

12.05.2011 09:15:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí