V TICHOSTI BEZ SLOV

V TICHOSTI BEZ SLOV

Anotace: v tichosti

jsou věty které mlčí
jsou věty co jen křičí.....
žadoní,rvou se pláči
jak vzpomínky co se stáčí.....

nevadí ti ale jsou
za tebou jdou
protože tak lžou

prozradí když žadoní
noc co nemění
potom jen z nevinnosti
přechází do tichosti.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 12.05.2011
Přečteno 266x
Tipy 11
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Psavec, labuť, Romana Šamanka Ladyloba, NikitaNikaT., CULIKATÁ, hatlapatla
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí