Plastická operace duše

Plastická operace duše

Anotace: -

Plastická operace duše
Vyškrábne špínu ze zákoutí
Silikon vypěchuje prázdná místa

Plastická operace duše
Facelift nitra co se hroutí
Podstoupit smí jedině ateista

Nevratný zákrok bez narkózy
Odřezky snadno ďábel z košů sbírá
Nepláčem pro ně, neb jsme citu prostí

Vedlejší účinek splín a neurózy
a nádor svědomí co potom navždy týrá
neb má li duše páteř, pak přelámem jí kosti!
Autor Bolder, 12.05.2011
Přečteno 329x
Tipy 14
Poslední tipující: netopyr333, jvacl, Live to fight, Tamara, Psavec, la loba, CULIKATÁ, strašidýlko-střapatý
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Přijde mi taková buřičská, jakoby závan z 20. let 20. století...:)

14.05.2011 07:34:00 | Severka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí