Život

Život

Anotace: ...

Kam štěstí se vytrácí,
když slzy z očí se hrnou,
proč být zlá se vyplácí,
a hodným dveře před nosem zavřou?

Kdy život se těžkým stal,
kdy srdce mé naplnil žal,
proč cesta ven není,
proč všechno se mění?

Když malá jsem byla,
říkali mi, že budu tím, čím být chci,
tak kde se stala chyba,
snu svému říkám sbohem a jdi.
Autor Gaia.M, 12.05.2011
Přečteno 255x
Tipy 2
Poslední tipující: klinika
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

http://www.youtube.com/watch?v=rAwwvkgyZPY&feature=related

14.05.2011 07:36:00 | Severka

Všecko je o lidech, ale někdy nás cosi, kdosi skopne z cesty...

13.05.2011 06:36:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí