Snáď anjeli nespia

Snáď anjeli nespia

Anotace: snáď.....

Pravda bolí, pravdu tuší,
ostro pichá, najmä v duši.
Otčenáš nestačí,
viera je málo,
zrodil sa motýľ,
proste sa stalo.
Netuší prečo,
hnevá sa, prosí,
niektorí lietajú,
iní sú bosí.
Každý deň sníva,
no opäť sa budí.
Dejú sa zázraky?
Sú aj pre ľudí?
Zlomené krídlo,
puknuté srdce,
zamknutý zámok,
stratené kľúče.
Výnimka v pravidle,
vyvráti, potvrdí?
Žiarovka v temnote,
zabliká? Vyhorí?
Svet je zlý,
hyeny besnia,
no viera je,
snáď anjeli nespia.
Autor Dorota Nejaká, 13.05.2011
Přečteno 270x
Tipy 10
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, James Libustka, Lota, V.N.Losinský, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nespia, na to vem jed, ST.

09.10.2011 10:14:00 | Jeněcovevzduchukrásného

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí