War of life

War of life

Anotace: ...

Po stopách času
Po metrech kroků
Naslouchám hlasu
Minulých roků

Tok času plyne
Utíká mládí
Příběhy jiné
Boj svůj svádí

(S přítomností)

Zub času hryže
Do našich tváří
Každý z nás ví, že
Jsme vlastně lháři.

(nelítostní)

Kodexy (ne)ctíme
Plastiky chceme
Zdravě se najíme
O minuty se rveme

(s budoucností)

Na sklonku života
Voda už klokotá
Pro jiného tvora
A náš life
Je bohužel
minulostí
Autor Baree, 14.05.2011
Přečteno 242x
Tipy 1
Poslední tipující: CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí