Mé babičce II.

Mé babičce II.

Anotace: pár řádků pro druhou babičku

Mámo, mého otce...
Mračíš se skoro na každé fotce
a mnohdy si skoro nevěřím,
když jdu k Tobě ke dveřím.
Vím, že otevřeš a uvidím oči plné nepřízně.
Pokaždé se do mě Tvůj pohled zařízne
a vzpomínám na všechny ty křivdy,
když jsem byla malá.
Když jsem si venku s míčem hrála.
Nesměla jsem sledovat pohádku,
protože elektřina prý není za babku.
A taky že s toaleťákem nešetřím...
Promiň, ale dodnes Tvým slovům nevěřím.
Celý život, co Tě s mámou známe,
Tvůj hříšný život proklínáme.
Podvádělas dědu a jako s onucí s ním jednala.
Až na samý provaz jsi ho dohnala
Táta ho odřezával, bylo mu 13 let.
Já být jím, přála bych si Tě nevidět.
Dnes Ti táhne na 70 a do mého budoucího bytu
sis přivedla už několikátého pána.
A já pořád doufám,
že budeš za svoje prohřešky v pekle potrestána.
Autor melebele, 03.02.2006
Přečteno 558x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

moc pěkně napsané...100...je to ale smutný,já měla babičku...a ted mi umřela na rakovinu:-(byla moc hodna,laksyplna...pomahala všem a rozdávala svou lásku..:-(a nemoc ji postihla,která přijít neměla...

11.02.2006 23:15:00 | airelle

No vidím, že i babičky mají své dny...

03.02.2006 13:14:00 | jarynbacin

To je ale babička... Ještě že zas takové babičky nemám. Sice ta jedna je děs a hrůza, ale snad až takhle ne. 100

03.02.2006 10:02:00 | BlackTangerine

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí