Optimista

Optimista

Anotace: nikdy navždy optimistou

optimista přestal věřit světu,
kde se všechno usmívá
sundal brýle růžové
už se radši nedívá

přestal věřit, že vše dobře dopadne
peklo se těší, až jim jeho duše propadne

přestal věřit na svět bez chyb
ve svět, kde se každý směje
chudák optimista, teď je bez naděje

kdes nechal svůj úsměv optimisto?
"je ztracen, nastojisto"

kam poděli se tvoje oči?
"odhozeny, nechci se dívat, moc mě to mučí"

kdepak je tvá dobrá nálada?
"ani nevím,prostě odpadla"

notak, ať zazní z tvých úst alespoň jedna milá věta...

pozdě-již propadl deliriu moderního světa

chudák optimista
Autor Metal Lady, 14.05.2011
Přečteno 227x
Tipy 2
Poslední tipující: To je ONA
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí