za maskou

za maskou

Anotace: ne až tolik ve své kůži...

jsem zoufalec-napříč galaxiemi
chci, aby všechny problémy-prostě vymizely
ztratili se v nedohlednu, už se nikdy nevrátily

vytáčí mě každá připomínka
-doopravdy!
jak já nenávidím, tyhle nálady

krůpěje, kročeje, naděje
pojďte všechno máme na skladě!
zdá se, že nic proti týhle náladě
-nepomůže

svlíkněte mě z kůže, odtáhněte pryč z tohodle těla
ke hvězdám, daleko do ztracena

tohle všechno je cena za úděl přetvářky
Autor Metal Lady, 14.05.2011
Přečteno 232x
Tipy 3
Poslední tipující: Annie the wolf
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí