Dny na intru

Dny na intru

Anotace: Tuto básničku jsem napsala, když jsem nastoupila na intr. Je o tom, jak se nám tam vlastně žije.

Je tu neskutečná nuda,
někdy si přeju ať mě sežere obluda.
Už v neděli čekám až bude pátek,
přijet do Žatce je pro mě svátek.

Je těžké nemít tu přátele
a ráno brzy vstát z postele.
Lidé se na mě divně dívají
,,Asi je jiná“ si říkají.

Slyším jak vedle furt někoho pomlouvají,
marně jim ostatní domlouvají.
Ze začátku jsem byla ráda, že se zbavím rodičů,
teď mnohem radši se straním prudičů.

Je tu velmi těžké se dostat na net,
proto vždy už chci domů jet.
Nenávidím ty dny které tu musím trávit,
ale budu tu muset 4 roky ztrávit.
Autor Terror.Angel, 14.05.2011
Přečteno 272x
Tipy 6
Poslední tipující: 4LJFilip, Matty_D, Henry_propper
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

=D super!!! =D ještě že jsem na tom intru u nás..=P

16.05.2011 21:06:00 | prostejina

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí