Můj život

Můj život

Anotace: dsfasd

baví mě chodit
po vrátké lávce
nuda je nákou
jistotu mítí
zažitky žiju
vždy jenom krátce
ale za chvíli
nechci je mítí
pač ty vzpomínky
mě brzdí často
od těch nových
co zažít můžu
někdy je to den
někdy i dnů sto
někdy se vrací
s tím nic nezmůžu
Autor ostuda lidstva, 15.05.2011
Přečteno 232x
Tipy 1
Poslední tipující: Do Ga
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí