JSI

JSI

Anotace: ....jsi...

Jsi lehký vánek
co mění se jen v uragán
z těch jiných stránek
co jinak je nepoznán
zlověstně se usměješ
mám ale pocit
že na nic si nehraješ
jak hřích budeme kosit
jsi světlo v tmavém tunelu
jak led co se rozpouštíš
svou příští popravu
snad ale uvidíš
když se nikam nedíváš
čekáš slovo z milosti
večer ale posnídáš
svůj kalich hořkosti
máš tisíc možností
oči se jen klíží
zázraky všednosti
ty myšlenky se blíží
všechno krásný jednou končí
jsi místnost bez dveří
když nahé dívky tančí
tak snům se uvěří
možná přijdeš po špičkách
odhodíš svou cnost
setřeš z kůže prach
já budu cizí host
potom sebe sama,budeš se ptát
nenajdeš svou nevinnost
co má se stát
jaká je má povinnost
možná tušit,
možná řvát
jen co vrací
jen jsi....
Autor Radek.oslov.Šafárik, 15.05.2011
Přečteno 258x
Tipy 18
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, PIPSQUEAK, PetTulak, hatlapatla, hašlerka, NikitaNikaT., Kubino 2, Linzerka, labuť, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí