BROUZDÁNÍ SE VZPOMÍNKOU

BROUZDÁNÍ SE VZPOMÍNKOU

Anotace: brouzdám....

Jak tělo v bouři,hledá se a mlčí
něco se mění záblesku nadějí
myšlenky pláči
já nechám je na později
je rozervaný,trosečník v davu
co zahodil svou slávu
začneš se ztrácet,
rozpouštět
proměny lháře
bez tváře.....
své prázdné vnitřnosti
bez možnosti
procitnout
bez dechu co naleznou
svou příští proměnu
já vím,
já hledám
mně schází
kdo vráží
jsou ozvěny noci
bez pomoci
soukromou sabotáží
poslední hodinkou
Brouzdání Vzpomínkou.
Autor Radek.oslov.Šafárik, 15.05.2011
Přečteno 266x
Tipy 10
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, PIPSQUEAK, Hannazka, hatlapatla, NikitaNikaT., Linzerka, CULIKATÁ
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Vyvolala ve mně zvláštní pocit. Díky!

17.05.2011 21:40:00 | Hannazka

"je rozervaný,trosečník v davu
co zahodil svou slávu
začneš se ztrácet,
rozpouštět
proměny lháře
bez tváře....."

Tohle mi mocka kohosi připomnělo, víš, je to smutný příběh, Tvé dílko však zaslouží ST! za zamyšlenku.

15.05.2011 20:43:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí