kto?

kto?

Anotace: raňajší pohľad..

Nežne chladná vec upriamila pohľad na mňa...
Mám sa báť či radovať sa?
Ako mám vedieť čo cíti, keď jej pohľad je tak hmlistý?
Žlté oči nenávisti.. Je to smrť, ja som si istý!
Autor Ransei, 15.05.2011
Přečteno 212x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí