Zajatkyně

Zajatkyně

Anotace: sebe samé?

Vhozena do mučírny
zrcadlové síně
bez východu
Připoutaná
sobeckou touhou
jejich ideály
Deformovaná
vlastní realitou
sny a přeludy

Odsouzená
k jednotvárným myšlenkám
trvalé depresi
Zatracená
protože neznám lítost
nemám srdce
Poražená
domnělou pravdou
přiliš dlouhým mlčením

Ta síň je mé peklo
i ráj
Alfa a omega života
Až do konce

Zrcadla lžou a lidi taky!
Autor Mareritt, 15.05.2011
Přečteno 257x
Tipy 1
Poslední tipující: maliska
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

everybody lies

12.07.2013 14:22:34 | maliska

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí