mimo mísu

mimo mísu

Anotace: a furt za to slyším blbá kecy

nemůžu za to že
vlajka je pro mě jen hadru kus
vlastenectví to je
jen slabochu obrovskej nevkus
protože chtěj někam
patřit být něčeho součástí
však společenství je
nezachrání až budou stát nad propastí
co je to občanství
co jsou to národy co je stát
popisek v seznamu
hloupé členění tomu se já musím smát
Autor ostuda lidstva, 15.05.2011
Přečteno 239x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí