the big delusion

the big delusion

Anotace: exactly

nenaplněný životy
narvaný do flašek piva
záblesk prázdnoty

unavené mysli
vnímají vše kromě pravdy
udržují vše skryté

hořící duše
poletující náhodně mezi námi
hledajíc důvod proč nevyhasnout

zmatený svět
plný lidí
ale jen pár lidských bytostí
čekají na jistotu
která je vztekle nejistá

všechno se vytrácí pod nánosem klamu
klam lidské duše
Autor ego_nothing, 15.05.2011
Přečteno 251x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí