Jesus - The Fighter

Jesus - The Fighter

Anotace: .-.,.,

jsou 2 ráno
zaprášenej bar na Sunrise Avenue
další noc prožitá ve strachu
ve strachu vylézt z flašky
snažíc se najít svou pravdu
na dně

jsou 2 ráno
chlap s dlouhýma vlasama vchází do baru
vypadá víc mrtvý než živý
zapadá sem
jak ho tak pozoruju
zjistil sem, že má duši
už se sem nehodí

jsou 2 ráno
jak se jeho tělo přemístilo do matného osvětlení
začínám ho poznávat
vypadá jako Ježíš
všiml si mě
a pomalu ke mě kráčí
obávám se, že nastal čas mý spásy

jsou 2 ráno
už nechodí
vznáší se
a zírá na mě
Ježíš na mě zírá
co když chce odpustit mé hříchy?

jsou 2 ráno
nevím, kdo jsem
a zatímco se topím
ve víru prázdných myšlenek
Ježíš ke mě pořád míří
kdo si myslí že je?
takhle si hrát na boha

jsou 2 ráno
nakopal sem Ježíšovi prdel
a barman vykop tu mojí z baru
ven do nejosamělejší noci
a šílený holky mi jí nakopaly
a nasraný šéfové mi jí nakopali
a ty nejjasnější sny mi jí nakopaly
a já jsem si jí nakopal.

jsou 2 ráno
ležím na zemi a kouřím
Ježíš s rozmlácenym krvavym ksichtem vyjde z baru
lehne si vedle mě
já m u nabízím cigaretu
vzal si jí
malý kroužky soukromého kouře pomalu stoupají
a jsou unášeny ocelovým vánkem do neurčita
zeptal se "kolik je?"
"jsou 2 ráno."
Autor ego_nothing, 15.05.2011
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí