Ženám

Ženám

Anotace: ***

Co skrývá se pod kůží,
co skrývá se v tvé hlouby?
Vidět, ženu pravou, nepřísluší muži
Tu nenávist, strach a touhy

Co ukryto je v tobě
V srdci, v duši, vně
Ptám se bezpochyb hloupě
Doufám že podobna jsi mě.

Jak rád pochopil bych tvé sny,
objal v náručí ducha.
Však ruka má naráží na ostny,
a k mým prosbám jsi hluchá.

Jsme tak jiní? Jsme?
Dvě stejně ztracené bytosti.
Věř není pro mě večera či dne
bych nechtěl podlehnout, tobě, mé slabosti.
Autor Edmond Kadad, 15.05.2011
Přečteno 229x
Tipy 3
Poslední tipující: Alien.v.v.s., slečna.závist
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí