Časoprostor

Časoprostor

Anotace: Jeden fajn kolega dostal vyhazov. Tak jsem si říkala,jak se asi cítí..

Pořád jsem chtěl zastavit čas,
prodloužit den zas a zas.

Vzhůru koukám do oblak,
co se děje, že všechno je naopak?
Brouzdám si brouzdám nebesama,
ztratil jsem půdu pod nohama.

Znaven teď časem proplouvám,
co já si vůbec namlouvám?

Jsem plonk a švorc a naštvanej
Co si počít? Času moře
a život tak lákavej.

Najednou nevím kudy-kam,
kde začít, co dělat mám?

Vlastně je fajn brzo vstávat,
nechat sebou občas mávat,
dělat co mě zrovna nebaví
a taky se vzdát zábavy.

Usínám s růžovým viděním,
že život můj se zase naplní.
Autor E.T.Jane, 16.05.2011
Přečteno 302x
Tipy 21
Poslední tipující: Juan Francesco de Faro, Psavec, Jeronym., Kubino 2, Mbonita, Divoženka1, CULIKATÁ, Květka Š., šuměnka, modrá..., ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Když něco končí
něco začíná
třeba je toto jeho správná hodina

16.05.2011 11:43:00 | Divoženka1

Zasejkc se naplní a ránní vstávání se ihned namane.

16.05.2011 08:03:00 | NikitaNikaT.

Ať nevěší hlavu a jde náhodám a štěstí vstříc...

16.05.2011 07:52:00 | labuť

časoprostor je jako trampolína...takže stačí se odrazit...hoplá...

16.05.2011 07:31:00 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí