Ostrov pokladů

Ostrov pokladů

Anotace: Ostrov pokladů

Bohatství peníze každý chce hned mít
Nic nedělat a jenom jak boháč si žít
Nemuset se zítřku bát a ze svýho si vzít
A mít všechno to o čem můžeš jenom snít

Jeskyni s pokladem mnoho let hledáš
Ztracený čas a námahu zatím nepostrádáš
Zaslepen chamtivostí nemyslíš jen hledáš
Pro život ve zlatě se i ďáblu zaprodáš

Takový jsi i ty
Co pořád jenom sníš
Ohromný poklad
Ve svých snech vidíš
A každou další noc
Je ve tvé hlavě zas
Ten neúprosný hlas:

"Dnes přišel tvůj čas
Já přišel splnit ten tvůj sen
Já čekám na tebe
Neboť ty jen jsi byl vyvolen
Tak dej mi ruku svou
A nečekej už jen
Jak dlouho si čekal
Na tenhle zázračný den“

Tak chytni ruku mou
A já nás povedu
Kde sen je realitou
Já tě dovedu…na ostrov pokladů

Dneska ráno tě
Probudil ze spaní
Sen o jeskyni
Byl jsi přímo v ní
A viděl jsi svou tvář
Vedle bohatství
Ve spárech šílenství
Autor Hugo Zhor, 16.05.2011
Přečteno 281x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí