Smetí

Smetí

Anotace: Mírně temná miniaturka

Na nitkách strachu jak loutka visím
rozpil se úsměv už nejsem jak kdysi
A kabát z obav každej den oblíkám
Ztratil se směr jdu odnikud do nikam

Hudba se ztišila tma střídá světlo
Svíčka už dohasla ráj střídá peklo
Už zazněl výstřel kulka už letí
Už nejsem nic NIC jenom smetí
Autor No Shame, 16.05.2011
Přečteno 267x
Tipy 12
Poslední tipující: ECHO PARAZIT, Azure angel, Kubino 2, Marcone, la loba
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí