Ve snách létám k nebesům

Ve snách létám k nebesům

Anotace: ............

ve snách létám k nebesům
hledám co na zemi není
na bedrech tíhu nenesu
citím lehké rozechvění

bez křídel si poletuji
jen ze vzduchu jsem živ
kolem mě starosti plují
své štěstí dávám na odiv

na vše ptám se bez ostychu
v říší kde vládne tajemství
své odpovědi slýchám v tichu
v tom tichu při němž duše sní

do snů vezmu si své přání
a nebesům ho sdělím jen
pak žádat budu bez ustání
ať navždy trvá tento sen

kéž by po životě život byl
plný nebeského snění
kéž by ten sen nikdy neskončil
a nerozplynul se v zapomnění
Autor James Libustka, 16.05.2011
Přečteno 334x
Tipy 33
Poslední tipující: Alien.v.v.s., Maryje..., Antares, Kubino 2, hašlerka, zenge, Jiná, modrá..., Mbonita, CULIKATÁ, ...
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ještě, že snění nám zůstává...

16.05.2011 14:47:00 | labuť

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí