O mužích..

O mužích..

Anotace: Každý nějakého takového známe...:)

Jsi Blbounem Nejapným,
při pohledu na holou kůži.
Co nebrání se touze,
tak z chlapců se stavají muži.
Pak z mužů zase chlapci,
když nahota je omrzí.
A radost zas jak děti
z chladu zimní námrazy.
Potich vracíš se k mámě,
co nikdy Tebe nezradí.
Však vzpoměň si kolikrát
jí padly slzy do dlaní.
Tehdy,když si křičel
"nemám vás už rád"
tak kolikrát v noci
žal jí nedal spát?
Pak náhle už tu není,
Ty zůstal si už sám.
Pozdě pak je přemýšlet,
kdes chybu udělal...
Autor Ashita Abigor, 16.05.2011
Přečteno 348x
Tipy 1
Poslední tipující: tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí