P-M-etritch

P-M-etritch

Anotace: "K"

Hlava průvan z blízka příjmá,
když mu v záda můj dech dýchá.
Cenťáky jsou malou zradou,
já jsem větší Bobe hlavou !

V údery se prsty slyší,
když mu "chytrost" v mysli klíčí.
Nastartuje začne psát,
že je chlapem víc než rád.

Feminismus v mne se směje,
tohle já mám za "přítele".
Stejně jednou přizná se,
že po mne se mu stýská se :p.
Autor Analisieren, 16.05.2011
Přečteno 269x
Tipy 2
Poslední tipující: vapiti, Monsignore
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí