don Quijotský úděl

don Quijotský úděl

Anotace: To mě jenom přepadlo pár rýmů, když sem vytírala :D..

V jeden krásný den jarní,
našla jsem na louce čtyřlístek.
Po dlouhé době depresivní
přišla chvíle rozloučit se ,
skončit s jednou z tvých finalistek.

Jak bouře jsi ničil
v bolestné síle.
Panence nalíčil
růžové brýle.

Kam jsi šlápl, přišel chlad,
zaplakal keř nebo zemřel sad.

To co se podobalo jekotu vran,
ptačímu zpěvu se velebí.
Klidně zvolám do světových stran,
že se mi zlepšilo podnebí.

A já v TEBE věřila.
Místnost zhasla tvojí vinou,
do hnízda lásky se bolest vplížila.
Zhasni si - laskavě s jinou..

Don Guijotský úděl
byla láska od začátku.
Můj cit tajně úpěl,
mám oprátku na památku.

Ironie říká, co tě to ostvítilo?
To co jsi rozpáral, nikdy se nezašilo..

Je mi to jedno, já jdu dál.
Krása je jediné , za co jsi stál !
Autor Live to fight, 16.05.2011
Přečteno 550x
Tipy 8
Poslední tipující: Back to Blackness, divoska_jaja, Anjesis, carodejka, Bambulka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...nádherná básen :)

20.05.2011 08:10:00 | Kristýna

... vytírej dál :-), když Tě napadaj takový fajn verše ;-)

16.05.2011 22:42:00 | Bambulka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí